Invitatie la Ajax Academy

Academia George Ogararu & Ajax Amsterdam organizează Curs de perfectionare pentru antrenorii români la Ajax Amsterdam Academy

 

Johan Cruyff, Edwin van der Sar, Dennis Bergkamp, Patrick Kluivert, Marco van Basten, Wesley Sneijder. Ce au acestia in comun? In afara faptului ca sunt jucatori de mare clasa care au influentat enorm fotbalul modern sunt toti absloventi ai renumitei Ajax Amsterdam Academy.

De-a lungul anilor Academia Ajax si-a consolidat renumele si primul loc in formarea tinerilor jucatori devenind model pentru alte mari cluburi europene precum Barcelona, Milan, Juventus etc.

Acum si TU poti experimenta Ajax-ul avand sansa de‘’a invata cum se face’’ de la cei mai buni antrenori in domeniu!!

Este pentru a treia oara cand tinerii antrenori din Romania pot beneficia de aceasta oportunitate iar acest eveniment este posibil doar datorita relatiei stranse dintre George Ogararu si vestitul club olandez.

Acest eveniment este cu totul deosebit datorita datei de desfasurare a cursurilor, zile  ce coincid cu marele turneu international ‘’FUTURE CUP’’ ce se va desfasura in complexul “De Toekomst” al Academiei Ajax din Amsterdam in perioada 25-26-27 Martie.

Participantii la curs vor beneficia de : vizita Amsterdam Arena, prezentarea Academiei Ajax, contact cu antrenorii academiei, acces la antrenamentele si meciurile juniorilor academiei, acces la meciurile turneului international FUTURE CUP din complexul academiei, prezentare system scouting Ajax, prezentare mod de lucru in cadrul academiei, inovatii si metode folosite in cadrul academiei, prezentare noii scoli pentru jucatorii ajaxului construita in cadrul academiei, diploma de participare , suvenir ajax si multe alte lucruri ce vor fi trecute in programul de desfasurare al cursului si care va fi trimis tuturor celor inscrisi!

Cursul va incepe in ziua de Vineri 25 Martie ora 10.00 in complexul Ajax Academy , De Toekomst si se va incheia Luni 28 Martie in cursul amiezii.

Din cauza accesului limitat numarul de participanti nu poate fi mai mare de 30 asadar, va rugam sa tineti cont de acest aspect cand doriti sa va inscrieti la curs.

 

Data limita de inscriere este 1 Martie .

Inscrierile se pot face pe mail la adresa : contact@academiageorgeogararu.ro

Cost curs  450 euro.

Aceasta taxa nu include transport, hotel sau masa.

 

Academia George Ogararu anunta cu deosebita onoare acest eveniment si doreste sa multumeasca indeosebi coordonatorului Ajax Academy Patrick Ladru pentru colaborare si pentru ca impreuna cu George Ogararu vor impartasi din secretele marilor realizari ale academiei cu antrenorii romani dornici de perfectionare.

 

Cu deosebita consideratie,

George Ogararu

 

Contact: email contact@academiageorgeogararu.ro